torsdag 14 april 2011

Ett annorlunda brev och fikabesök

Idag har det verkligen varit en härlig dag. Underbart väder och trevligt besök. Erica, Alvin, Emma och Nemo kom och hälsade på. Blev en promenad i det härliga vädret. Sen blev det fika och en massa prat. Alvin testade Albins hoppgunga vilket verkligen blev en hit. Var riktigt kul.

Mina kära hundar gillade verkligen inte Nemo. Han var inte alls populär. Men det är väl så, man kan inte gilla alla. Så dom fick stanna hemma när vi tog vår promenad. Men dom fick ändå en promenad på förmiddagen innan vi fick besök.


Nu är det vår! Idag kändes det nästan som sommar ute, underbart!!

Idag fick vi ett spännande brev med posten. Tyvärr kom inte det som jag väntat på i en vecka nu. Men det dyker väl upp så småningom. Men idag kom som sagt något spännande med posten nämligen detta...


Brevet är som ni ser inte till oss. Men posten hade minsann koll på att gubben som bodde i huset innan oss hette Westtjärns i efternamn. Men han dog tyvärr för några år sedan. Tyvärr vet jag inte om brevet egentligen skulle till han. Men ska leka detektiv lite till imorgon. Ska höra med grannen imorgon och se vad han tror. Funderar även på att skicka brevet vidare till dem som vi köpte huset av. Nämligen till en av gubbens brorsöner. Dom kanske vet vem tanten är som skrivit.

Vill inte gå in på vad hon skrivit i brevet. Men verkar tyvärr vara en lite virrig gammal tant som skrivit.

Imorgon väntar ännu ett babysim. Hoppas och håller tummarna att det går bättre för Albin imorgon. Men med tanke på det humöret har börjat visa de senaste dagarna så har jag inte så höga förhoppningar. Emanuel har tagit ledigt efter lunch och ska följa med. Ska åka och köpa däck till min bil efteråt. Blir även att fixa delar till en harv så den kan säljas.

Har glömt att berätta att Albin fick en present av våra kära släktingar från Enköping. Gunder och Rose-Marie kom upp och överraskade mormor när hon fyllde år 1:a april. De stannade hela helgen. Var så kul att träffa dom eftersom vi inte ses så ofta. När vi sågs under middagen på lördagen så fick Albin en present. Dom hade varit till Tulavippan under dagen och köpt detta...


En klassiker! Ett BRIO tågset! Kommer användas flitigt sen!

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar