lördag 23 april 2011

Påskfirande

Då var vi på plats hemma i Gagnef igen. Har varit fullt upp idag. Men det har varit skönt att vara hemma och träffa mamma och pappa.

Jag och Emanuel kom till Kättbo redan vid 19.30 i torsdags. Hade hela huset för oss själva i någon timma. Eftersom Albin sovit 1 1/2 timme på vägen dit. Ja, han var inte direkt trött. Så vi tog en promenad till min farmor och farfar för att hämta Sigge, mamma och pappas hund. Efter en stor tallrik med gröt somnade tillslut Albin kl. 23.00. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Strax därefter så kom även mamma och pappa hem.


Älskar gröt!

Fredagen bestod av en och annan promenad. Sen blev det middag hos farmor och farfar. Albin fick sitta i en stol som min farmor fått av sin far när hon bara var 1 år gammal. Så den är 75 år gammal. Men han tyckte det var jätte kul att sitta där och leka med alla "nya" leksaker. För farmor är minst sagt en liten samlare. Hon har en massa sparat som hon egentligen inte behöver. Så i gömmorna hade hon letat fram en massa leksaker som vi haft när vi var små. Men det är alltid kul med något annat än de vanliga leksakerna man har.


Kul med något nytt!

Idag har det som sagt varit fullt upp. Åkte från Kättbo vid 11-tiden. Vi har hunnit med mat hos Emanuel mor och far. Sen tog vi en promenad över till min morbror med familj för att fika. Kusinen hade fyllt 20 år. Så det skulle firas. Så vi såg chansen att träffas och umgås lite. Vår släkt umgås en hel del. Försöker träffas så ofta som möjligt. Även mormors syster och hennes man hade kommit upp från Göteborg för att hälsa på.

Nu ikväll har vi grillat lite. Har blivit mycket ätande idag. Känns som att jag skulle rulla fram. Men nog har det varit gott. Imorgon blir det nog att plocka lite här hemma.

Men nu blir det lite mys i soffan en stund innan sängen väntar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar