fredag 21 januari 2011

Babysim!

Haft en riktigt kanondag idag! Började med lite familjemys i sängen. Albin har börjat vakna kl 6 varje morgon. Vilket mor och far inte är allt roade över. Så det blev lite mys i sängen så slumrade vi ett par timmar till. Blev sen väckta av min mobil. Var BraHus som ringde så på onsdag nästa vecka kommer en säljare hem för att visa en offert på två av deras hus. Väntar med spänning!

Sen blev det att göra sig klar för att åka till Borlänge. Vi skulle på babysim. Något som vi längtat efter länge nu! Mötte upp med Camilla och Erica i receptionen. Vi var nog lika spända alla tre. Det blev lite bestyr för oss innan vi kom ner till bassängen där vi skulle vara. Men det gick bra. Går nog ännu bättre nästa gång. Blev lite genomgång innan vi gick ner i vattnet. Och gissa om vi har en liten badtokig pojk i familjen! Albin blev fullkomligt galen i vattnet. Sprattlade som en dåre. Han var vildast av alla. Jag hade fullt upp att hålla i honom. Så nog fick han en och annan kallsup men lika glad var han för det. Alvin var lite trött och hungrig så han tyckte inte vattnet var så spännande och blev lite ledsen. Tindra däremot njöt så att hon höll på att somna i mamma Camillas famn. Så det blir nog en hit för alla tre. Riktigt kul var det!

Efter att vi simmat klart så packade vi in oss i bilen och åkte för att handla mat. Så efter ett par timmar i Borlänge idag så har vi även lyckats fylla kylskåpet. Äntligen!

Blev ett till bad för mig och Albin här hemma för att se till att vi fått bort allt klor. Han var vildare än vanligt i badkaret. Ha ha!

Sitter nu i soffan och njuter av livet med lite vin, ost och kex. Albin är supertrött efter allt badande idag. Men sova vill han inte riktigt. Så nu ligger han på golvet och myser med pappa. Dom är så söta mina killar!

Ha det bra vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar